Meespelen?

UMA Kamerorkest

Als je mee wilt spelen, neem dan contact op met de UMA. Neem vooral ook contact op als je denkt dat we je niet nodig hebben! Als je wilt weten wat de UMA sinds 1994 gespeeld heeft, kijk dan eens op onze repertoirelijst bij Concerthistorie. Mocht er in het huidige of komende programma inderdaad geen plek voor je zijn, dan nemen we contact met je op zodra dit wel het geval is. Voor veel projecten geldt dat de kandidaat die de meeste repetities aanwezig kan zijn voorrang heeft.

Iedere woensdagavond is er gelegenheid om eens een keer de sfeer te komen proeven. Als je lid wilt worden is er een auditie. Hiervoor maken we samen een afspraak en ongeveer twee weken voor de auditie krijg je dan een setje met orkestmuziek toegestuurd. Op basis daarvan auditeer je. De contributie bedraagt jaarlijks 165 euro. Studenten betalen de helft.

Muzikanten die zich niet meteen willen binden hebben de mogelijkheid om eerst als invaller mee te spelen, van vaste invallers wordt wel verwacht dat ze uiteindelijk lid worden. Invallers mogen een per programma vastgestelde projectbijdrage betalen, dit is geheel op vrijwillige basis. Deze bijdrage helpt het orkest financieel gezond te houden.

Komende UMA-concerten

Bij Huidig programma vind je alle informatie over de komende programma’s en concerten, voor zover op dit moment bekend.

Kijk voor het volledige repetitieschema bij Repetities.

Neem contact op met één van onze orkestchefs: info@uma-kamerorkest.com
Orkestchef blazers: Hein Coolen (cello)
Orkestchef strijkers: Ruth Witte (altviool)