Begeleidingen

UMA begeleidt Messiah

Naast de reguliere concerten kan het UMA-Kamerorkest op ad-hoc basis ook fungeren als begeleidingsorkest voor amateurgezelschappen tijdens bijvoorbeeld opera- en oratoriumuitvoeringen.

Zo hebben we de afgelopen jaren met groot succes Die Schöpfung (J. Haydn) en L’enfant et les sortilèges (M. Ravel) begeleid. Ook speelden we in de zomer van 2011 een uitvoering van de Messiah van Händel in het concertgebouw te Amsterdam. In het najaar van 2011 begeleidden we de uitvoering van Giovanna d’Arco door het Velser Operagezelschap ‘Bel Canto’ in de schouwburg van Velsen. Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november 2012 nam het UMA-Kamerorkest deel aan een grootse uitvoering van Edward Elgars ‘The Dream of Gerontius’ in de Leidse Pieterskerk. In het voorjaar van 2016 begeleiden we het Velser Operagezelschap Bel Canto met de uitvoering van de opera Aïda van Verdi.

Het begeleiden van eindexamenkandidaten van conservatoria op hun openbaar examen of het verzorgen van een muzikaal intermezzo tijdens bijeenkomsten en festiviteiten behoren tevens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en boekingen kan je Contact opnemen met het bestuur van de UMA.