Repetities

Huidig programma met concerten op:
14 januari 2023 om 20:00u in de Vredeskerk Leiden
15 januari 2023 om 15:00u in de Geertekerk Utrecht
In samenwerking met het Toonkunstkoor Leiden
Dirigent: Hans van der Toorn

  • Beethoven – Ouverture Coriolan (op. 62)
  • Beethoven – Mis in C (op. 86)
  • Beethoven – Koorfantasie in c voor piano, koor en orkest (op. 80)
  • Beethoven – Opferlied in E, (op. 121b)

Vooruitblik  18 en 19 maart 2023
Opera Nabucco van Giuseppe Verdi i.s.m. Operakoor Bel Canto Velsen
Locatie: Stadsschouwburg Velsen, Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden

  • Donderdag 16 maart,  generale Velsen
  • Zaterdag 18 maart, avonduitvoering, 20:15 uur Velsen
  • Zondag 19 maart, matinée, 14:00 uur Velsen

Voor informatie over de opera, de solisten en kaartverkoop (alleen te verkrijgen via de website van de Stadsschouwburg Velsen) zie Huidig programma.


Repetities
De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Repetitieschema
Klik op UMA-agenda, dan zie je alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.

Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics


Voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers vind je een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info@uma-kamerorkest.com.