Repetities

Uitvoeringen van Turandot op 30 en 31 oktober
Zoals de planning er nu uitziet gaan de uitvoeringen van Turandot door op 30 en 31 oktober aanstaande. Vanaf 2 juni zijn de repetities hiervoor hervat. Zie Huidig programma voor meer informatie over de uitvoeringen en de kaartverkoop.

Klassiek programma tot nader bericht uitgesteld
Door alle coronamaatregelen ziet de planning er inmiddels weer anders uit. Turandot heeft nu de prioriteit. We willen het ‘klassieke programma’ desondanks niet zomaar laten vallen. Dit komt op een later tijdstip zeker nog op het programma.

Hervatting repetities voor Turandot
Vanaf 2 juni kunnen we dan eindelijk weer repeteren. Het eerstvolgende grote evenement dat op ons wacht is natuurlijk Turandot. We beginnen vooralsnog even in kamerorkestbezetting, het aanschuiven van grotere partijen zal parallel lopen met versoepelingen. We willen graag benadrukken dat de basisregels van kracht blijven: mondkapje bij verplaatsing, afstand houden, ieder zijn/haar eigen lessenaar, ventilatie. Zie ook het protocol hieronder.

We gaan vóór de zomer door tot en met 7 juli. Na de zomer beginnen we weer op 1 september.  De uitvoeringen zijn op zaterdag 30 en zondag 31 okt (matinée), (pre-)generales op do 28 en vrij 29 okt . Check regelmatig het Repetitieschema, bij wijzigingen wordt het schema gelijk aangepast.

De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Coronaregels tijdens de repetities
Tijdens de repetities gelden in deze coronatijd strenge regels voor de deelnemers met betrekking tot hygiëne, aankomst en vertrek, zitplaatsen en pauzes. Het bestuur heeft een protocol (pdf) opgesteld en aan de deelnemers rondgestuurd. Wanneer de omstandigheden veranderen, worden de regels aangepast. Onder de link vind je steeds de meest recente versie. Een samenvatting van de regels in beeld:


Voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers vind je een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info@uma-kamerorkest.com.

Repetitieschema
Klik op UMA-agenda, dan zie je alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.

Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics