Repetities

Komende UMA-concerten
De concerten van het geplande zomerprogramma met werken van Beethoven, Mozart en Wilms zijn verschoven naar 14 en 15 november. Kijk bij Huidig programma voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop. Verkoop van tickets is alleen online. Zie voor Repetitieschema de agenda hieronder.

Voor de uitvoeringen van Turandot is het gelukt om nieuwe data in te plannen. De concerten zijn nu vastgelegd 16 en 17 februari 2021, beide dagen zijn avondvoorstellingen. Uiteraard onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Repetities
De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht. Een aantal malen per repetitieblok wordt er (meestal op zondag) een dagrepetitie gepland. Zie agenda hieronder voor het huidige schema. Na de repetities gaan we regelmatig nog wat drinken in een café aan de Twijnstraat.

Meespelen?
Zin om een keer mee te doen? Kijk bij Meespelen of neem direct Contact op.

Informatie voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers is een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project ingericht. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info -at- uma-kamerorkest -dot- com.

Repetitieschema
In deze agenda staan alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. Hier vind je dus het meest recente schema.

De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.
Importeren: klik op de + onderaan de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. Instructies voor het importeren van een digitale agenda: voor Outlook en voor Google.