Repetities

Komende UMA-concerten:

Opera Turandot
Op 21 en 22 maart 2020 gaan we in samenwerking met het operakoor Bel Canto in Velsen de opera Turandot van Giacomo Puccini uitvoeren. Meer informatie over dit prachtige project, de solisten en de kaartverkoop vind je bij Huidig programma.

Zomerprogramma
Symfonie nr. 31 (De Parijse) – Wolfgang Amadeus Mozart (1756–1791)
Symfonie nr. 6 in d op. 58 – Johann Wilhelm Wilms (1772-1847)
Concerten:
Zaterdag 20 juni 16:00 uur in Vleuterweide
Zondag 21 juni 16:00 uur in de Geertekerk

Repetities
De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht. Een aantal malen per repetitieblok wordt er (meestal op zondag) een dagrepetitie gepland. Zie agenda hieronder voor het huidige schema. Na de repetities gaan we regelmatig nog wat drinken in een café aan de Twijnstraat.

Meespelen?
Zin om een keer mee te doen? Kijk bij Meespelen of neem direct Contact op.

Informatie voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers is een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project ingericht. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info -at- uma-kamerorkest -dot- com.

 

Repetitieschema
In deze agenda staan alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. Hier vind je dus het meest recente schema.

De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.
Importeren: klik op de + onderaan de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. Instructies voor het importeren van een digitale agenda: voor Outlook en voor Google.