Repetities

Komende UMA-concerten
In Utrecht op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019.
Werken van Wolf, Schubert en Wagner.
Meer informatie over locaties, tijden, kaartverkoop en de te spelen werken: Huidig programma. Tevens vind je hier een vooruitblik op de volgende programma’s voor zover bekend.

De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht. Een aantal malen per repetitieblok wordt er (meestal op zondag) een dagrepetitie gepland. Na de repetities gaan we regelmatig nog wat drinken in café Lijn 4 aan de Twijnstraat nr. 3.

Meespelen?
Zin om een keer mee te doen? Kijk bij Meespelen of neem direct Contact op.

Informatie voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers is een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project ingericht. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info -at- uma-kamerorkest -dot- com.

Repetitieschema
In deze agenda staan alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. Hier vind je dus het meest recente schema.

De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.
Importeren: klik op de + onderaan de agenda wanneer je zelf een Google-agenda gebruikt; of download Bestand voor import van UMA-agenda. Instructies voor het importeren van een digitale agenda: voor Outlook en voor Google.