Repetities

Concerten op 14 en 15 november gaan definitief niet door
Naar aanleiding van de aangescherpte overheidsmaatregelen van 29 september jl. kunnen de geplande concerten geen doorgang vinden. Voor bezoekers die al in het bezit zijn van een kaartje wordt naar een bevredigende oplossing gezocht. We willen het huidige ‘klassieke programma’ desondanks niet zomaar laten vallen en hebben besloten om in aangepaste vorm door te gaan met de repetities.

Gewijzigd repetitieschema
Vanwege de verder aangescherpte corona-maatregelen ingaande op 14 oktober, heeft het bestuur besloten de komende repetities van 14 en 21 oktober in lock-down te gaan. Daarna wordt bekeken wanneer en hoe we verder gaan en of het groepenschema weer van kracht zal zijn.


Voor de uitvoeringen van Turandot is het gelukt om nieuwe data in te plannen. De concerten zijn nu vastgelegd 16 en 17 februari 2021, beide dagen zijn avondvoorstellingen. Uiteraard onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen i.v.m. het coronavirus.


Repetities
De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht. Een aantal malen per repetitieblok wordt er (meestal op zondag) een dagrepetitie gepland. Zie agenda hieronder voor het huidige schema. Na de repetities gaan we regelmatig nog wat drinken in een café aan de Twijnstraat.

Meespelen?
Zin om een keer mee te spelen? Kijk bij Meedoen of neem direct Contact op.

Informatie voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers is een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project ingericht. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info -at- uma-kamerorkest -dot- com.

Repetitieschema
In deze agenda staan alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. Hier vind je dus het meest recente schema.

De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website. Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics