Repetities

Voorjaar 2024

Opera l’Élisir d’amore van Gaetano Donizetti
In samenwerking met het Velser Operakoor Bel Canto
Dirigent: Marco Bons
Plaats: Stadsschouwburg Velsen
Zaterdag 16 maart 20:15 uur
Zondag 17 maart 14:00 uur

Zie Huidig programma voor informatie over de opera, solisten en kaartverkoop.


Repetities

De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Repetitieschema
Klik op UMA-agenda, dan zie je alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.

Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics


Voor UMA-spelers

Op de pagina Voor UMA-spelers vind je een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info@uma-kamerorkest.com.