Repetities

Concerten op 14 en 15 november gingen helaas niet door
Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen moesten we de geplande concerten annuleren. We willen het ‘klassieke programma’ desondanks niet zomaar laten vallen. Mogelijk pakken we de repetities in het voorjaar weer op en zouden de concerten medio 2021 ingepland kunnen worden.

Uitvoeringen van Turandot verder uitgesteld
De uitvoeringen van de opera Turandot vinden niet zoals eerder aangekondigd in februari plaats, maar zijn verder uitgesteld naar 30 en 31 oktober 2021.

Gewijzigd repetitieschema en alternatief programma
Vanwege de harde lock-down zjn alle repetities tot en met 14 april geannuleerd. We hopen daarna de draad weer op te kunnen pakken met de  week-om-week repetities voor blazers en strijkers apart. We gaan dan verder werken aan de voorbereidingen van Turandot. Die uitvoeringen staan nu gepland op 30 en 31 oktober.

Houd het Repetitieschema in de gaten, wordt direct aangepast bij wijzigingen, ook belangrijk voor de indeling blazers/strijkers.

De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Coronaregels tijdens de repetities
Tijdens de repetities gelden in deze coronatijd strenge regels voor de deelnemers met betrekking tot hygiëne, aankomst en vertrek, zitplaatsen en pauzes. Het bestuur heeft een protocol (pdf) opgesteld en aan de deelnemers rondgestuurd. Wanneer de omstandigheden veranderen, worden de regels aangepast. Onder de link vind je steeds de meest recente versie. Een samenvatting van de regels in beeld:


Voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers vind je een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info@uma-kamerorkest.com.

Repetitieschema
Klik op UMA-agenda, dan zie je alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.

Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics