Repetities

Vanaf woensdag 26 januari worden de repetities hervat. Houd rekening met het coronaprotocol en QR-code check bij binnenkomst.  Zie onze UMA-agenda voor de meest recente update.

________________________________

Na het zeer geslaagde megaproject met de opera Turandot, gaan we even uitblazen in een iets kleinere bezetting, maar toch weer een heel bijzonder programma: het pianoconcert opus 54 van Robert Schumann met de solist Maurice van Schoonhoven, de ouverture L’Italiana in Algeri van Giachino Rossini en de Silbersee-Suite van Kurt Weill/Karel Salomon.

De concerten zijn gepland op zaterdagavond 26 maart en zondagmiddag 27 maart 2022 in respectievelijk De Goede Rede, Almere en een nog nader te bepalen locatie in Utrecht.

De repetities vinden plaats op de woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in de aula van het Utrechts Stedelijk Gymnasium (USG) aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Coronaregels tijdens de repetities
Tijdens de repetities gelden in deze coronatijd strenge regels voor de deelnemers met betrekking tot hygiëne, aankomst (QR-code check) en vertrek, zitplaatsen en pauzes. Het bestuur heeft een protocol (pdf) opgesteld en aan de deelnemers rondgestuurd. Wanneer de omstandigheden veranderen, worden de regels aangepast. Onder de link vind je steeds de meest recente versie. Een samenvatting van de regels in beeld:


Voor UMA-spelers
Onder de knop Voor UMA-spelers vind je een afgeschermde pagina met de deelnemerslijst van het lopende project. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Aan alle deelnemers van het project is het wachtwoord toegezonden. Mocht je het niet hebben ontvangen, vraag het dan aan via info@uma-kamerorkest.com.

Repetitieschema
Klik op UMA-agenda, dan zie je alle data van repetities en concerten die op dit moment bekend zijn. Eventuele wijzigingen worden direct bijgewerkt. De agenda is te importeren in je eigen digitale agenda. Dan krijg je ook nog een mail bij aanpassingen. Wie dat niet wil, kijkt gewoon voor de repetitie even hier op de website.

Importeren: klik op de + onderaan in de agenda wanneer je zelf een Google-agenda hebt. De volgende link kan je gebruiken voor het importeren van de agenda in je iphone: https://calendar.google.com/calendar/ical/uma.kamerorkest%40gmail.com/public/basic.ics